! ★Kawaii Blog★ !



Wednesday, 26 September 2012 | 10:43 | 1 comments

Assalamualaikum,

hai hai ~ ^^


Siapakah follower yang bertuah itu ? 
.
.
.
.
.
.
.
 Jeng jeng jeng



Name: DINI :)

Selain itu, Dini dia ada buat segmen tersendiri. 
Jom kita join segmen ni ramai-2 sebelum terlambat ! ^^ 



Selain itu, saya ada buat video special. 

[SPECIAL] 50 subscribers | 300 followers




Enjoy ^^

Blogger Everything's Everythings said...

Alahai lmbt skit.. kalau tak boleh jdi follower bertuah ;P
Tahniah utk Dini ^^

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX