! ★Kawaii Blog★ !



Monday, 17 September 2012 | 08:40 | 1 comments
Assalamualaikum, 

hai hai ~ ^^ 



FAKTA 

Perempuan sebenarnya tak wajib pakai tudung tapi diwajibkan menutup aurat . betul atau tidak ? 




"Memang betullah. Banyak tempat dah saya mengajar orang perempuan tak wajib pakai tudung. 
Tak pelik, nilah benda yang normal, tak pelik.
Memang betulpun. Kerana, orang perempuan ni wajib tutup aurat, bukan wajib pakai tudung. Paham bebaik."

-Ostad Azhar Idrus 



Jom layan video ni ;D 


Blogger Najiah Shaharain said...

betul2..setuju.apabila kite fikir wanita wajib pakai tudung..so org akn pikir pakai mcm mane pun janji bertudung kan.tp kalau org pikir wanita wajib tudung aurat,maka org akan memakai tudung dgn sebaik2nya:D

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX