! ★Kawaii Blog★ !



Wednesday, 19 September 2012 | 20:22 | 0 comments
Assalamualaikum,

hai hai ~ ^^ 

Drawing vs birthday? hmm tak tahu lah nak letak tajuk apa =w=


Ingat lagi tak post yang pagi tadi ? >>KLIK SINI<<

My drawing vs black pen ada kaitan dengan my bff birthday hihi ;D 

Happy birthday my bff Siti Zahidah , hari ini adalah hari yang ke-16 birthday hee :3 
Masih muda ! Belum tua ehh ! XD 

Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki, 
dan semoga spm tahun depan dapat straight A okayy dear? :p 

Here's my present for you! :D

My drawing not nice.. but I try my best to draw it in 1 day[today] in class ^o^ 




Rin and len kagamine kyaaa ! >o< 



there's something mistake..maybe, #facepalm -.-


Pretty Girls :3

Hope you like it :D 

#Sorry sebab gambar tak berapa jelas =w= *bow*

And kepada sasiapa yang birthday dalam bulan 9 ni, 

saya ucapkan happy bestday wish all the best ! ;D

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX