! ★Kawaii Blog★ !



Monday, 17 September 2012 | 20:31 | 2 comments
Assalamualaikum,

Hai hai ~ ^^ 




Dᴜʟᴜ "Aɪ Aɪ Aɪsʜɪᴛᴇʀᴜ~" 

Lᴇᴘᴀsᴛᴜ "Nᴀᴅ Nᴀᴅ Nᴀᴅᴀ Cɪɴᴛᴀ~"

Sᴇᴋᴀʀᴀɴɢ "Oᴘ Oᴘ Oᴘᴘᴀ Gᴀɴɢɴᴀᴍ Sᴛʏʟᴇ~" 

Aʀᴛɪs Sᴇᴋᴀʀᴀɴɢ Bᴀɴʏᴀᴋ Yᴀɴɢ Gᴀɢᴀᴘ Dᴀʜʜʜʜʜ xD 


Jom layan video ni huhu.. 

Blogger cweet pinky said...

hahaha , ngtkan ape la tadi , buat suspek je ... eh ! suspen , hehehe ~

 
Blogger Kawaii_Gurlzz said...

cweet pinky

ehehe :p

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX