! ★Kawaii Blog★ !



Friday, 20 July 2012 | 20:37 | 0 comments
Assalamualaikum, 

hai hai~ ^^ 



Jumaat ni sejuknyeee, cuaca disini tak berapa
baik. 

Angin kencang pukul 5ptg sampai pukul 6:20ptg, pastu kita dibenarkan balik awal ehh mase tuh berada disekolah :3 ayat dah berbelit-belit dh =w=



Waktu tuh cuaca macam dh malam, ehh kita sekolah waktu malam ker? ahah.. :p 



Okay. . balik kepada tajuk kita untuk ni hari. . 

Esok dah nak berpuasa, rumahku penuh dengan Yusuf Tayob Yusub Tayob Yusuf Tayob -.- 



Dalamnye macam nie..
.
.
.
.
.
Nyum nyum3~
[Jangan tenung lama-lama] =w=

Perbualan antara saya dan mak :3

Anak : Mak mak, kenapa setiap kali nak menjelang bulan ramadhan mesti ada kurma/tamar? 
Mak : Alaarh memang tak lengkap la ramadhan tanpa kurma ;) 
Anak: kenapa? 
Mak : Sunat berbuka puasa dengan tamar/kurma atau benda-benda yang manis :D


hoho tiap2 tahun ada kurma depan mata bila nak menjelang waktu ramadhan =w= 
berlambak banyak lak tuh, hehee.

Jom layan gambar dibawah nie . 


YUSUF TAIYOB XD 


Okay, sampai sini je untuk ni hari. Selamat berpuasa.. ^^

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX