! ★Kawaii Blog★ !



Friday, 20 July 2012 | 20:30 | 9 comments

Assalamualaikum, 

hai hai~ ^^


ouh ouh puase nak dekat ~ =w= 

Siapa tengok pengumumam puasa tadi ? 
.
.
.
.

1 RAMADAN 1433H

21 JULAI 2012 (SABTU)



RAMADHAN HAMPIR TIBA, PASTIKAN ♥ :




Setting Niat ☑ 

Upgrade Iman 

Download Sabar 

Delete Dosa ☑

Approve Maaf ☑

Search Pahala ☑






InnsyAllah ;) Selamat Menunaikan Ibadah Puasa kepada semue umat islam~ ^^
Blogger missha said...

selamat berpuasa :)

 
Blogger Emma said...

Selamat Berpuasa :)

 
Blogger KorN said...

selamat berpuasa yer

 
Blogger KorN said...

selamat berpuasa

 
Blogger Anis (BudakKecil) said...

Insya Allah semua akan saya pastikan ada . hehe
Selamat Berpuasa :)

 
Blogger Zati Novelis said...

Semoga Ramadhan tahun ini lebih baik daripada sebelumnya :)

 
Blogger izzati_bloging said...

yeay!!! ramadan dah mai!!!!

 
Blogger eyjalukman said...

selamat mnjalani ibadah puasa :)

 
Blogger miss fluffy said...

salam ramadhan:)

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX