! ★Kawaii Blog★ !



Sunday, 15 July 2012 | 01:35 | 1 comments
Assalamualaikum~

dah lame tak update. Ni masuk yg ke 4 bulan rasenye. huhuu.. >o< 


Sebab ape eh? Tak tahu nak update ape, pstu busy pstu kk abaikan jer la XDD


Tetibe ni hari semangat nak update, sebab ade seorang kawan tu hemm rakan kelas, asyik duk tanye jer tentang blog . 
Sejak hari tuh saya mula berfikir sama ade update ker tak. Ye laa kan kalau dah susah payah dah ade blog tapi tak gune, buat pe? lebih baik tak yah buat. 


ALLRIGHT ! *Tetibe semangat membara nak update wooo hooo* :3
Seminggu 2 atau 3 kali update pon okay lar Alhamdulillah :D

BOMSHAKALAKA ~ XDD 




Sambung kepade tajuk tadi.. Sejarah? Ingat lagi tak yg sy post psal "Note/Latihan Sejarah"? 

okk, semue dah tak ingatkan? =w= 

CEPAT2 tekan link ini !!

Okay yang nota tuh boleh rujuk kat sini http://cikguazid.com/ [Cikgu Azid Dot Com]

Manakala yang latihan tuh, sy dah tahu mana dapat ~ dulu maen hentam jer cari hihi. 


http://sejarah101.blogspot.com/ laman web nie cool tau. [for me]

Ade exercise pastu ade note dan ade jugak slide

Slide ape tuh? Contoh yg nie.. 

Mungkin ade sesetengah orang kate "Alaaa kecik la, Mane nampak?" 

Tekan Fullscreen kalau nak lebih besarr k.  


Nak out? Tekan "Esc". Ni untuk sesiape yang tak tahu la . :) 

Oh ye, yang ni hanya untuk Tingkatan 2 dan 3 jer. 

Yang laen form 1, 4, 5 boleh dapat kat laman web cikguazid.com [Note]

Soalan Objektif


Isi tempat kosong 


Latihan Suai Padan 


Hurmm tak tntu, kekadang ade yg isi tempat kosong kekadang tak ada yang soalan objektif. 

Hanye sekadar berkongsi "Sharing is Caring" >_^ peace*

Note/Latihan/Tips : http://cikguazid.com [Cikgu Azid Dot Com]
Note/Latihan/Slide : http://sejarah101.blogspot.com/ [Sejarah 101]


Good Luck ^^
Blogger SEJARAH 101 said...

Wah!... Terima kasih. Nampaknya blog saya yang biase tu telah dikongsi di blog yang awesome ini.
"Sharing is Caring" >_^ peace*

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX