! ★Kawaii Blog★ !



Thursday, 26 July 2012 | 08:25 | 1 comments
Assalamualaikum, 

hai hai ~ ^^

Facebook bukan laman mendedahkan AURAT ! Tapi kalau nak dedah aurat pun silakan. :') 
Dosa anda akan berlipat lebih ganda, sebab gambar anda tuh satu persatu akan disebarkan kepada orang lain, selagi kita melihat gambar tuh selagi itulah dosa.  


-----------------------------------
Muncung? 
Mulut itik? 
Besarkan mata? 
Kembungkan pipi?
Tak payah. 
Tak perlu bergaya macam tu sekali. 
Tak perlu upload gambar macam tu. 
Simple simple sudah. 
Tu lagi cantik & sopan :')
-----------------------------------


Jom layan video ni untuk mengetahui lebih lanjut ^^

---------------------------------------------------------
Adakah anda peminat wanita seksi di facebook? 
Adakah anda tukang peng'LIKE' di facebook? 
Adakah anda tukang peng'COMMENT' gambar2 mereka? 
Atau anda sendiri yang membuat aksi-aksi 'comel' itu di facebook? 
---------------------------------------------------------
  *facepalm =.=
Anonymous Anonymous said...

Keep working, nice post! This was the information I had to know.

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX