! ★Kawaii Blog★ !



Saturday, 10 March 2012 | 12:00 | 1 comments
Assalamualaikum , 

Iori Minase

Alhamdulillah exam dah habis, and cuti sekolah pon dah bermule. . yey  ~ 

Oh yee. Then sye pon on9 ler. . tetibe. . kat Awaiting Moderation (Comment),  Ade beberape rakan blogger comment kat entry yang menyinggung perasaan sye . . 





Actually sye tak tahu ape pon word verification tuh =.='' tapi macam pernah dngr ler. 
*sye ni kuno kan?* 


Then, memandangkan sye tak tahu ape tuh word verification then sye pon cari kat blog tutorial INI

Gune CTRL F search word verification . iaitu entry INI .

Then, baru ler sye faham 100% ape yg dimaksudkan word verification tuh ! huhu. . . 

Macam gambar di bawah ni .


Then, segera Hapuskan Word Verification ! >___<  

1) Dashboard > Settings > Comments

2) Scroll down ke bawah search "
Minta maaf sesangat kat hana dan muna Dan blogger2 yang laen >____< 


GOMENASAI ! 

Gomenasai = Sorry :P 

Have a nice holiday ~  ^^
Blogger Haruno Hana 하나 said...

sorry kawaii.. kak hana bukan nak sakitkan hati adik :) nk menyenangkan adik & bloggers lain aje.. sbb kbyakan bloggers x suka nk komen entri yg ada verification sbb ambil masa :)

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX