! ★Kawaii Blog★ !



Sunday, 4 March 2012 | 23:45 | 4 comments
Actually sye ditag oleh Cik Aya :) 


Macam best, ape lagi ? join ler~ hehe. . :P

Syarat nyer very simple ! :D 
Klik banner di atas kalau nak join .

Nak tag.
Ayunie  

FOLLOWER BERTAMBAH KE BABBOM !! XDDD 

Tarikh tutup: 20 Mac 2012
Blogger Saya mEmang suka Menuliz:D said...

terima kasih join ya..btw boleh ambil lencana group di blog reena..just click di senarai peserta..=)

 
Blogger Kawaii_Gurlzz said...

Okay thanks! :D

 
Blogger @ deqla manjew said...

salam..singgah sini dari segmen yg sama... kita 1 group laa.. =)

 
Blogger Diera Tekikushika said...

dtg dari segmen cik Reena. sy dari geng antirasuah lolipop. jom g blog saya pulak =)

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX