! ★Kawaii Blog★ !



Friday, 2 March 2012 | 23:55 | 8 comments
Segmen kali ni yang sye join ialah


Segmen ni dapat juga tambah follower dan kenal ramai kawan-kawan.

Untuk blogger-blogger yang baru, kamu boleh lah join segmen ni supaya dapat juga bertambah follower kamu. hehe :P


Nak Join jugak? Klik Banner di atas or link dibawah ni okay :)




Syarat- Syarat yang simple:

1. Follow blog Sandra

2. Buat entry mengenai segmen ne. Letak tajuk SEGMEN: Jom Blogwalking + Follow

3. Copy banner di atas tu dan Letak di entry segmen yang kamu buat [linkkan ke blog sandra]

4. Letak Link blog kamu di ruangan komen entry ini  

5. Tag rakan-rakan blogger yang lain. Pastikan mereka tahu :)


Cepat2 !! Tarikh tutup Nak dekat
05/03/2012 :)



Tag 


Good Luck ! ^_^
Blogger *NurSyahieraDahhari* said...

dear! done folloe u, thnks follow me :)
salam kenal :)

 
Blogger Cik Aya said...

dtg dr segmen sama..follow kamu ya..hit me back k..btw enjoy blogging

 
Blogger Kawaii_Gurlzz said...

@*NurSyahieraDahhari*

Thanks follow :)
Salam kenal jgak :D

 
Blogger Kawaii_Gurlzz said...

@Cik Aya

Terima kasih cik aya ,
Done hit back :)

 
Blogger ~♥ Zierah Hasan ♥~ said...

Zierah terjah sini balik sambil follow balik tau :D..keep in touch okey dear

 
Blogger priya darshini said...

Hye coming from the same segmen n i have follow u.. :)
Nice blog..

 
Blogger ✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

datang menunaikan tanggungjawab BW+Folo ke sini
sampai jugak kat list terakhir ni...
salam ukhwah dari teratak siFaqir 'ilmu (^___^)
...............................................
http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html
...............................................

 
Blogger Patrick Star said...

Datang BW kat sini. Salam kenal ;)

--> Blog Rilek-Rilek <--

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX