! ★Kawaii Blog★ !



Tuesday, 6 March 2012 | 02:15 | 5 comments
Assalamualaikum ~


Nampak tak tajuk kat atas tuh? ? "Hari ini ialah hari yang TERBESAR!" Aikk ? Ape dye ? 

Ni hari 06/03/2012 (Selase)

Korang mesti tertanye2 kan? hehe. . Ni hari ialah. . hari . . 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tumblr_lpm5lgudov1qeg61ho1_500_large

MY BIRTHDAY ! ^_^

tuh larh yang di maksuh kan hari TERBESAR bagi sye haha XDD 

Kat facebook dah mule larh wish happy birthday , post gambar and laen2. . 




Thx ! nnti sye reply post diorang :3


Alangkah bagus nyer kalau blog ade event. . huhu. .  

Ni hari bangun je awal2. . tetibe my mom kat depan sye sebut
 "SELAMAT HARI JADI AINUN" ! 

Terkejut tauuu. . ! sye tak ingat pon ape2 ni hari. . ! bangun je then tetibe ade suprise ! XD 

Siap lagi mak peluk sye awww >///< 

Then, sye pon cakap larh dengan mak "Mak. .  sye belum mandi lagi. . hihi. . " 

Mak : Ehh. .  ade2 je larh budak nie . Dah gi mandi ! hah sye sengaje nak cari alasan haha XDD 

Macam mane dengan ayah? adek? abang? kakak? Aikk. . ? bile mase sye ade adek abang kakak? 

Sye ni anak tunggal :'D 

Kadang2 jealous bile tengok keluarge orang laen ade adek, abg akk and mom dad sambut birthday same2. . Pernah sye jumpe perkare mcm ni kat "The mines" mereke sambut birthday dengan meriah sekali. .  Sye tak kesah semue tuh, Sye ade mak dan ayah. . Sye sayang mak dan ayah sye :') 



My mom and dad haha XDD

Bile birthday seseorang mesti ade kek kan? tak semestinye. . 
Sye dulu ade larh. . tapi pade umur 10-14 tahun ni tak de. .

Sye tanye larh mak kan. . mak. . kenape tak de kek ni hari ? :3 
*Setiap setahun sekali sye akn tanye XD*

Then, mak cakap. . tak baek makan bende manis ! ni mak dah sediakan ikan. . ni hari exam, banyak makan ikan, nanti senang jawab soalan nanti. !
=.='' ikan? 
Ape larh mak ni -w-

Nak kek yang besar punyee~ XD
Besar nyer kek ni haha XDD 

Jap2. . bukan setakat birthday ni hari. . . ni hari jugak ade. . . EXAM ! First exam today ~ :OO 

What? My birthday EXAM ? 2 in 1 ! Cool =w= 

H-hai. . . ni hari jugak hari exam . . 



Sye akan buat yang terbaek ! Lagi2 dalam subjek sejarah !  

Kalau korang tak nak FAILED dalam subjek sejarah, boleh bace entry INI 


Good Luck ! ^_^
And Wish me good luck for exam okayy? Thanks ! Sayang korang :D
Blogger Haruno Hana 하나 said...

congrats & happy birthday! akak ada buat special entri sbb adik follower yg ke 333 akak.. baca ya? ^_^

http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/141ai-no-kotoba-otanjoubi-omedetou-to.html

 
Blogger Kawaii_Gurlzz said...

Dah bace ! thnx sngt 2 >___<
syng akak :D

 
Blogger gadismanja said...

happy befday ,,wahhhhhhhh , btw ,,kita befday sama laa bulan 3 ,, selmat ulang tahun yep :)

 
Blogger Little Queen said...

Syok ye bce post kawaii~chan.
Btw, second time wish you.
Happy Birthday cute :D
Hope we can be BFF always ;)

 
Blogger ♥♥~♫♫YuR3kA jU3y♫♫~♥♥ said...

cool >w<
happy birthday kawaii-chan!<3
and good luck dlm EXAM..
ganbante!!

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX