! ★Kawaii Blog★ !



Thursday, 8 March 2012 | 23:55 | 1 comments

First time join GA ni. . GA means Giveaway~  
Hope ade peluang menang hehe :P 


Okay. . erm. . Ape yang menarik blog muna ni er. . 
Blog dye warne pink comel nyeee ( I love pink hah xD )
And header nye sangat creative. Shoutbox nye pon cute gak ! 
Semue cuteee ! Her blog is better than me ^^


Okay , Finish . 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Kalau korang nak join gak klik banner cute di atas tuh ! :'D 
Cepat ! Tarikh last 31 Mac


Good Luck ! ^_^ 
Blogger Muna said...

Terima kasih sebab sudi join :) hee.. Suka warna PINK juga ek? buat lah tema warna blog jadi PINK :) hee..~
p/s:sy xberapa suka sgt tgalkan komen dekat blog yg ada word verification ni..leceh..maaf!~

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX