! ★Kawaii Blog★ !



Sunday, 4 March 2012 | 03:00 | 2 comments
Hai hai ! ^^ 


Siapa follower yang bertuah tuh ? 
hehe. .  Cube korang tengok kat blog sye, tak de follower gadget kan? hehe sengaje nak sembunyi kan. ngeee :P

kalau sye letak follower gadget kat blog, 
bile orang laen nampak 99 follower, terus orang tuh cepat2 follow untuk jadi follower bertuah yg ke 100.  Mane bleh! hah XD 


yang ni pulak tak de. :) 

Jom tengok siapa follower yang bertuah tuh . 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jeng jeng jeng 



Pemenang nye ialah Nuraisha Sofea ! yang follower ke 101 tuh, sorry ye. Siapa cepat dye dapat ! :D 

Jom follow sofea

Blog dye very simple :) 
Blogger Cik Aya said...

ajak awak join satu segmen...saye tag awak k

http://skyjuiceforever.blogspot.com/2012/03/segmenfollower-bertambah-ke-babbom.html

 
Blogger Kawaii_Gurlzz said...

Okay cik aya :)

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX