! ★Kawaii Blog★ !



Friday, 9 March 2012 | 00:35 | 2 comments
Ape nieee ? >_____<

Baru jew sehari tak online and tak buka blog. 

Pastu pagi ni check kat cbox , ramai yang tag sye dlam GA , reviewing blog and other =.= 

Sorry kalau sye tak layan, atau pon buat2 tak tahu. . 

Sebab minggu ni exam. . Kene larh buat ulang kaji. . huhu. . 


Ni hari sye dpat online pon sebab ni hari ujian BC, Math dan PJ .


BC sye tak ikut . So, Math dgn PJ jew la . Tuh pon sye online sekejap jew bukan lame. 

InsyaAllah di laen hari nanti sye join GA , reviewing blog and other. okayy ? :D 

Okay larh bye , nak buat exercise math . Math tahun lepas FAILED , tahun ni tak nak FAILED dah . . huhu. . 


Salam. 
Blogger Haruno Hana 하나 said...

sian dia :) study baik2.. study first, ok? ;)

p/s : blog ni mmg guna word verification eyh? :)

 
Blogger cweet pinky said...

huhuhu ~ comel k-on , kui3

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX