! ★Kawaii Blog★ !



Thursday, 16 February 2012 | 01:48 | 3 comments
Assalamualaikum,



Sye di tag lagi. . .  =__='' 
" Eimah: hyep awk ! awk ditag...jenguk ke blog sya utk tahu selanjutnya ok "

Tapi kali ni bunyi macam best lar. . 
So nak join lar. . 



Hadiah nye menarik tau !! 

Hadiah ? Ini senarai hadiah !

KLIK SINI untuk mengetahui dengan lanjut !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

TEMA : COUPLE


Pada suatu hari. .  Girl dan Boy diorang berjanji jumpa di taman.
Girl : Aqila
Boy : Aiman



Girl : Hye Aiman! ^^ 

Boy : Hye aqila.. dah lame tunggu ke? 

Girl : Tak de la. Baru je sampai ! :D

Boy : Owh. . hm. . Kenapa awak bawa payung? 

Girl : Saje je . Mane tau la kan nanti hujan kan hehe .

Boy : Haha ! Awak. . ni musim panas , mana ada hujan . 

Girl : hm ? Betul jugak kan ! hehe :P  By the way , Kotak apa yang awak pegang tuh? Nak tengok ! 

Boy : T-tak . . tak de ape2. . (sambil sembunyikan kotak tuh) 


Girl : Alaar. . Please. . ! Sye janji tak akan bagitau sesiape . 

Boy :  Tak nak ! bweek :P 

Girl : alaaaa. . (Merajuk!) Monkey Winks

Boy : Sebenarnye. . Nah ! ni hadiah untuk awak ! :)

Girl : err. . untuk sye ke? 

Boy : Yup. . buka lar. . 

Girl : (Lalu dye buka hadiah tuh) 

blogger-emoticon.blogspot.com ♩ ♪ ♫ ♬ ♫ ♪  
(Bunyi Musik dari kotak tuh)

Girl : Awak. . lagu ni . . 
Boy : yup. . lagu ni masa kita kecil2 dulu kita same2 main piano. . lagu Canon in D. ingat lagi tak? 
Girl : ye. sye ingat lagi. .  dan mase tuh awak ada cakap sesuatu. . awak cakap. . 
Sye suka. . . ?
Boy : Awak ! Yup. . mase tuh sye tak berani nak bagitau . sebab malu. . 
Sebenarnye, sye suka awak sejak kita berkawan dari kecil lagi. . 
Girl : Thanks for the present. I appreciate it. ^^ 
Awak. .  Sye pon suka awak sejak kita berkawan dari kecil lagi. . . Cume malu nak bagitau je. . hehe :P 
Boy : Jadi awak. . . Sudikah awak jadi teman wanita sye? 
Girl : Of course ! ^_^ 
Boy : Awak dari dulu lagi tak berubah. . sikap macam budak2. . hehe cute lar . 
Girl : Mane adee ! >//< 
Boy : Ade :P
Girl : >___< arghhh ! 
Boy
[Then, diorang pon pergi dating ^^ ] 
THE END


Atas ni semuenye adalah cerite rekaan dari sye jew. . hehe :P 

3 orang yang akan ditag ialah : 
Eniq 


GOOD LUCK ! ^_^
Blogger Eimah Lolo said...

eh !
ermmm...
dial0g yg menarik larh ^.^ !
best !
mengalahkan Eimah >.< !
hee...
gud luck 4 this c0ntest ya ?

 
Blogger Still_aQue said...

hyep! gud luck for contest ni k!
mudah-mudahahan awk menang! amin~
hehheeeeeeee

 
Blogger Kawaii_Gurlzz said...

Thnx you two ! ^^

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX