! ★Kawaii Blog★ !



Wednesday, 29 February 2012 | 23:55 | 0 comments

Sebenarnye sye di tag =w='' 

Sempat lagi ke nak join ni ? >_< 



25 January 2012 - 1 March 2012


Banner contest ni : simple gila kan ? :P
Cara-cara untuk join contest :

 Like Fanpages Blog khairina. ' When the Sun goes down ' (wajib)
♥ Follow blog Khairina Hairuddin (suka hati awak)
 Click Churp Churp khairina dekat sidebar, kesemua. (Wajib)
 Buat satu entry.
 Anda hanya perlu letak banner yang dirrect link ke contest ini
♥ Tag tiga orang rakan anda, pastikan mereka tahu.
 Sudah siap ? Berikan link post di comment entry ini.

Pemilihan Pemenang :

 Blog yang cool .
♥ Blog yang tak serabut.
♥ Blog yang ringan gila :P

Hadiah 


 First Winner:

=Top up RM 5
=Handphone Case & Handphone Strap
=Keychain
=Inner Neck & Brooch
=Doodle

 Second Winner:

=Handphone case
=Keychain
=Brooch flower & Shawl Dior
=Doodle
=Top up RM 5

 Third Winner:

=Handphone strap
=Brooch flower
=Purse
=Doodle

A note :  

1.Kalau penyertaan kurang daripada 10, secara automatik contest akan dibatalkan --'
2.Kalau nak copy entry ni, hightlight perkataan yang nak copy and then click Ctrl+C serentak.



Tag... 


Good Luck ! ^_^

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX