! ★Kawaii Blog★ !



Sunday, 22 January 2012 | 00:44 | 0 comments

Assalamualaikum

Ujian Psikologi ! Jom Test ! ;)

Suatu hari anda di rumah, berlaku 5 perkara serentak yang perlu anda ambil perhatian. iaitu :

1 ) telefon berbunyi

2 ) bayi anda menangis

3 ) seseorang mengetuk pintu / loceng rumah berbunyi

4 ) suddenly, hujan turun dengan lebat dan baju kering di ampaian

5 ) air sedang ditadah melimpah ruah

ok. sekarang, kome susun lha yang mane kome akan buat dulu. ikut turutan yuk ! ;)

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:






















da susun ?
:
:
:
:
:
:
:


ni lha maksud simboliknya. jom lihat hasilnya ^^

1 ) telefon berbunyi - anda kerjaya / kerja korang

2 ) bayi anda menangis - family korang

3 ) seseorang mengetuk pintu / loceng rumah berbunyi - kekawan korang

4 ) suddenly, hujan turun dengan lebat dan baju kering di ampaian - kehidupan seksual

5 ) air sedang ditadah melimpah ruah - duit / harta / kekayaan



hehe. aku dapat entry ni dari SINI. so, korang macam mane ? dan fikir - fikirkan lha, selamat mencuba !

Credit to : 1001 Rahsia Diri

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX