! ★Kawaii Blog★ !



Saturday, 21 January 2012 | 00:35 | 1 comments



Kalau entry sebelum ni pasal karakter lelaki,sekarang wanita pulak.Jom check it outhttp://dl8.glitter-graphics.net/pub/819/819668pl148949wc.gif


http://dl8.glitter-graphics.net/pub/322/322178y1bgrri674.gifPerempuan nekad
Menangis dengan sekat-kuat hati



http://dl8.glitter-graphics.net/pub/322/322178y1bgrri674.gifPerempuan Kuat
Memaksa diri untuk tak menagis



http://dl8.glitter-graphics.net/pub/322/322178y1bgrri674.gifPerempuan tegas
Menangis tanpa air mata



http://dl8.glitter-graphics.net/pub/322/322178y1bgrri674.gifPerempuan Emosi
Sentiasa menangis.Walaupun cuma penyingkiran American Idol je,



http://dl8.glitter-graphics.net/pub/322/322178y1bgrri674.gifPerempuan pura-pura
Memaksa diri untuk menangis



http://dl8.glitter-graphics.net/pub/322/322178y1bgrri674.gifPerempuan pelik
Menangis sambil mengoyak semua benda yang ada di depan mata



http://dl8.glitter-graphics.net/pub/322/322178y1bgrri674.gifPerempuan gedik
Buat buat menangis.Just nak cari perhatian



http://dl8.glitter-graphics.net/pub/322/322178y1bgrri674.gifPerempuan berkeyakinan
Menangis dengan bersungguh sungguh



http://dl8.glitter-graphics.net/pub/322/322178y1bgrri674.gifPerempuan sentimental
Menangis sambil bersajak @ mengungkit benda-benda yang dah lalu








Photobucket
Kalau nangis tengok filem Ombak Rindu,boleh diterima.:P


Credit : Diya Sesame
Blogger Amyra Azhar said...

i like, i like! n_n

 

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX