! ★Kawaii Blog★ !



Thursday, 19 January 2012 | 00:05 | 0 comments


Hey hey there! pernah terbayang tak macam mana kalau lelaki menangis..auu mesti hilang kan ke-machoan diorang.Soo jom la Mengenali Karakter Lelaki Semasa Menangis.

Lelaki Sadis
Tangisannya mengundang ancaman


Lelaki Moody
Pitching tangisannya tak sekata,lari tempo


Lelaki hipokrit
Menangis tidak berair mata


Lelaki penipu
Cuba-cuba menangis


Lelaki macho
Tak menangis



Lelaki pura-pura
Memaksa diri mengeluarkan air mata


Lelaki bengek
Menagis sambil memekik-mekik



Lelaki genius
Membuat robot yang boleh menzahirkan perasaannya


Lelaki Malas
Menangis dalam hati




Lelaki pendiam
Diam -diam nangis



PhotobucketTo all lelaki di luar sana,jangan la marah bila baca.Chill.. baru macho(:Macam lagu Alif Satar
 
 
Credit to : Diya Sesame

Post a Comment

Anda amat dialu-alukan untuk komen di entry ini, tapi dengan SYARAT. :D

★ Nak promote GA / Segmen / Contest tidak dibenarkan.
-Kalau nak promote di cbox sahaja.

★ No spam.
-Comment dan tekan sekali publish dah cukup. *kalau ada kesilapan perkataan/ayat/link, boleh komen untuk kali ke dua :)

★ No harsh word.
-Be careful with your words. Once they said, they can be only forgiven, not forgotten.

★ Bahasa Malaysia dan Bahasa English sahaja. Dwibahasa pun boleh. *Bahasa asing tidak dibenarkan.

Baca BISMILLAH sebelum comment ;)
*Kalau tengah join segmen/contest/GA memang wajib dibaca. Dalam hati pun boleh ^^

Ok, sekarang boleh comment hehe. XD






Older Post Newer Post
♣ Disclaimer
Meet the mistress

Berdakwah bukan tugasan sehari, seminggu atau sebulan. Ia tugasan sepanjang hidup, setiap masa & keadaan. Berdakwahlah selagi termampu.
Button FOLLOW di bawah ni :)

About Stuffs Si&Li Posts

FOLLOW // DASHBOARD
♣ Menu
I don't know
POST CBOX